About

– Mode –

Nadat Elles in 2005 afstudeerde als modeontwerper aan het KASK in Gent en in 2010 tweede werd tijdens het VTM programa ‘de designers’ begon ze op zelfstandige basis te ontwerpen.

Ze ontwerpt kleding voor jonge en iets minder jonge vrouwen die houden van een eigenzinnige toets in hun garderobe.

Elke collectie vertelt een verhaal waarin elk kledingstuk een personage vertolkt. De kledingstukken zijn draagbaar zonder alledaags te zijn. Elles kiest steeds voor pure materialen van hoge kwaliteit.

De productie gebeurt in België.

– Utwadel –

Westvlaams woord voor ‘iets anders’

Verzamelnaam voor handgemaakte, unieke cadeauartikelen:

Vintage buttons en magneten, schilderijboekjes, patchwork plaids, postkaarten, gsm hoesjes, laptoptassen…

Met deze utwadel artikelen trekt Elles het concept van het recyclen door. Ze houdt ervan mensen op een andere manier naar dingen te doen kijken. Er zijn geen twee utwadel artikelen hetzelfde, altijd zijn ze van topkwaliteit.

– Wie is Elles? –

Elles groeide op op het platteland en houdt van ruimte en natuur, ze houdt van eerlijke producten, mensen en ambacht.

Ze kiest ervoor om niet aan massaproductie te doen. Ze laat geen stoffen weven maar gaat op zoek naar verborgen schatten die ze tot leven wekt in haar collecties.

Soms vertrekt ze vanuit de stof, soms vanuit het ontwerp. In haar werk maakt ze grapjes zonder woorden, zo ontlokt ze u een glimlach.

Het was de oma van Elles die haar de liefde voor handwerk meegaf, nu deelt Elles op haar beurt graag deze liefde met u. Door de handwerken op een andere manier te belichten komt ze tot verrassende, hedendaagse resultaten.

Als u bij Elles koopt, dan heeft u een tijdloos en uniek stuk in handen waar u jaren plezier van zult hebben. Daarenboven geeft u haar de kans om nieuwe verhalen te vertellen en u te blijven verrassen.

Veel plezier met het zoeken van de beelden bij de tekst.

Wenst u op de hoogte te blijven van verkoopsmomenten en ander nieuws? Schrijf u dan in op de nieuwsbrief via de knop contact op de site.

Dit is een demo-winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden uitgeleverd. Sluiten